Logopédica | Onze Diensten
13
post-template-default,single,single-post,postid-13,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Onze Diensten

De diensten van onze logopedisten bestaan uit het opsporen van en het verlenen van hulp bij stoornissen en beperkingen in de communicatie. Communicatie in de ruimste zin van het woord. Dit betreft meer dan het gebruik van de stem en de spraak alleen. Communicatie omvat vele uitingsvormen, waaronder taal, spraak, lezen en schrijven, gebaren, spraakafzien en ondersteunde communicatiesystemen. Ook het toepassen van non verbale taal en het gebruik van audio-visuele middelen bij presentaties vallen hier onder.

De stoornissen en vraagstukken waarmee u bij ons terecht kunt zijn: